Au mai ramas doua sperante. Dupa ce Andrei Pavel, Victor Hanescu, Horia Tecau, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Edina Gallovits au parasit pe rand turneul de la Australian Open, junioarele romance sunt inca in competitie. Ana Bogdan, numarul doi in clasamentul ITF la juniori, si Elena Bogdan lupta pentru o medalie de Grand Slam.

Jucatoarea de tenis, Ana Bogdan s-a calificat in turul doi in competitia de juniori a turneului de Grand Slam, Australian Open. Romanca a invins-o pe Ashling Sumner in doua seturi, scor 2-6, 1-6. Intr-o partida de o ora si trei minute, romanca a jucat perfect, reusind un as si transformand sase mingi de break, din noua. Adversara sa nu a fost concentrata si a comis opt duble greseli.

Jucatoarea romanca ocupa in prezent locul 2 in clasamentul ITF la juniori si tinteste spre prima pozitie: "Vreau sa castig un turneu de Grand Slam si sa devin numarul 1 la juniori. Tinta mea este un loc in top 300 WTA. La juniori, voi juca numai la turneele de Grand Slam si cele organizate sub egida ITF", a declarat Ana Bogdan intr-un interviu pentru site-ul www.opengdfsuez.com, citat de tenis.info.ro.

Sportiva o va intalni in turul doi pe Alexandra Krunic. Sarboaica a trecut de britanica Hannah James, scor 6-2, 4-6, 5-7.

Cealalta romanca participanta la juniori, Elena Bogdan va incerca sa acceada in turul secund infruntand-o pe ucrainianca Maryna Zanevska.