Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis (FRT) au fost amanate din cauza lipsei de cvorum. "Actuala conducere a FRT a platit bodyguarzii sa impiedice accesul presei in hotel si al membrilor in sala", a declarat Ruxandra Dragomir, unul dintre candidatii la sefia FRT.

Intrunirea membrilor afiliati FRT trebuia sa aiba loc joi, la Poiana Brasov. "Adunarea Generala nu a fost statutara din lipsa de cvorum. Au fost in sala doar 104 membri, fata de 111, cat erau necesari pentru ca adunarea sa respecte conditiile legii. Au fost multi body-guarzi in holul hotelului si au fost multi membri afiliati ai FRF care au fost fortati de acestia sa nu intre in sala, pentru a nu se intruni cvorumul. Sunt cel putin 25 de persoane in hol care aveau drept de vot, dar au fost impiedicate. Aseara, cand s-a facut cazarea, am verificat cati membri au sosit si erau mai mult de 111. Actuala conducere a FRT a platit bodyguarzii sa impiedice accesul presei in hotel si al membrilor in sala", a mentionat Ruxandra Dragomir, potrivit NewsIn, citat de gsp.ro.

Florin Segarceanu a declarat ca Dumitru Hardau, actualul presedinte al FRT va trebui sa plateasca pentru ce a facut. "Am asistat la o Adunare Generala de tip mafiot. A fost cea mai mare rusine pe care a trait-o tenisul romanesc. Au fost 160 de delegati cazati in hotel, dar doar 104 au intrat in sala. Am inteles ca vreo 7 persoane au incercat sa urce sa voteze, dar dupa atatea imbranceli s-au resemnat si au plecat acasa. Haradau trebuie sa raspunda public pentru ca au fost pusi oameni din FRT sa sune la cluburi si sa le spuna sa nu mai vina la vot. Nu stiu de ce tine atat de scaun, poate e vreun ciolan pe acolo, pe care nu l-am vazut eu", a spus Segarceanu, celalalt candidat pentru postul de presedinte al FRT.

Alegerile vor fi reprogramate peste 30 de zile.