Prieteni foarte buni, Rafael Nadal si Iker Casillas vor organiza un eveniment caritabil. Cei doi sportivi isi unesc fortele pentru a preveni malaria din Africa. Evenimentul "Prietenii lui Iker vs. prietenii lui Rafa" va consta in organizarea unei partide de tenis, unui meci de fotbal, dar si a unei curse de carturi stafeta.

Printre prietenii care au confirmat participarea se numara: Fernando Alonso, David Ferrer, Novak Djokovic si Juan Carlos Ferrero.

Intrebat daca Rafa se pricepe la fotbal, Cassilas a declarat: "Rafa da pase foarte bune, dar nu are o viziune a jocului". Nici Nadal nu e incantat de talentul prietenului sau la tenis: "Lui Iker nu i-ar strica cateva lectii de tenis. I le dau pe gratis daca vrea".

Evenimentul caritabil se va desfasura la trei zile dupa derby-ul Barcelona - Real Madrid, iar cei doi prieteni au dat deja un pronostic: "Rafa si eu suntem convinsi ca, pe Camp Nou, vom castiga cu 0-1".

Partida caritabila "Prietenii lui Iker vs. prietenii lui Rafa" va avea loc in 16 decembrie, la Palatul Sportului de la Madrid. Preturile biletelor vor oscila intre 6 si 10 euro. Suma stransa din vanzarea biletelor va fi destinata prevenirii malariei din Africa.