Cu cateva zile inainte de finala Cupei Davis dintre Argentina si Spania, Rafa Nadal continua sa fie tinta ironiilor suporterilor sud-americani, cu toate ca liderul mondial nu face parte din echipa Spaniei care va evolua la Mar de Plata.

"Se vorbeste prea mult de atmosfera pe care o vor crea suporterii Argentinei in finala, dar nu trebuie sa se uite faptul ca este o simpla partida de tenis. Federatia Internationala de Tenis (ITF) trebuie sa impuna limite si, daca nu se poate juca, jucatorii trebuie sa paraseasca terenul. Nu sunt de acord cu ideea ca trebuie sa castigi cu orice pret", este mesajul pe care Nadal il transmite argentinienilor.

Avertizat ca va auzi de aproape incurajarile zgomotoase ale selectionerului nationalei de fotbal a Argentinei, Diego Maradona, liderul mondial nu a fost deloc impresionat. "Maradona poate sa tipe cat il tin plamanii. Tot ce se cere este sa exista respect pentru jucatorii din teren. Eu ii admir pe argentinieni pentru daruirea cu care isi sustin echipa, dar jucatorii de tenis trebuie sa-si faca suporterii sa inteleaga ca este vorbe de un spectacol".

Vezi aici cum il ironizeaza argentinienii pe Nadal