Invins anul trecut in finala la BNP Paribas Masters de Nalbandian, Rafael Nadal intra in scena la Paris, miercuri, in fata invingatorului din meciul Cannas - Serra. Spaniolul si-a facut timp intre numeroasele antrenamente pentru un interviu in L`Equipe, unde explica de ce Roger Federer "a clacat" in 2008.

"Este foarte greu sa fii mereu la inaltime. Federer a fost exceptional in acesti patru, cinci ani. In tot acest timp, Federer a castigat trei turnee de Grand Slam pe an. Incredibil! Aceste rezultate l-au epuizat, insa, mental".

Spaniolul i-a impresionat pe francezi cu modestia de care a dat dovada si prin naturaletea sa: a mancat specialitati frantuzesti, s-a lasat filmat in timp ce se uita la meciul lui Real Madrid, a dat autografe si a vorbit putin si in franceza. Click AICI pentru a-l auzi pe Nadal vorbind in franceza

Roger Federer iese la rampa, tot miercuri, impotriva germanului Kohlschreiber, iar numarul trei ATP, Novac Djokovic, joaca astazi, marti, cu rusul Dimitry Tursunov (Sport.ro, 20.45).

Rezultate marti, 28.10:

Philipp Kohlschreiber (Ger) - Mikhail Youzhny (Rus) 6-1, 6-4

Josselin Ouanna (Fra) - Robin Soderling (Sue) 3-6, 4-6