Romania va intalni azi India pentru meciul de baraj al Cupei Davis, in direct la Televiziunea Romana, de la ora 12:00. Victor Crivoi, Adrian Cruciat, Victor Hanescu si Horia Tecau ii vor infrunta pe zgura pe cei mai buni tenismeni ai Indiei: Prakash Amritraj, Somdev Devvarman, Mahesh Bhupathi si Leander Paes.

Primul meci al barajului ii va aduce fata in fata pe Crivoi si Prakash Amritraj. Romanul este increzator in fortele sale: "Sint conectat la intilnire. Presimtisem ca voi juca eu primul meci". A doua intalnire de vineri, dintre Victor Hanescu si Somdev Dewarman, le da sperante romanilor. "Vreau sa joc bine, sa le dau forta si colegilor mei. Nu e nimic nou pentru mine, am mai fost in aceasta postura si la meciul cu Ecuador si a iesit bine", a declarat Hanescu.

Andrei Pavel, care nu joaca pentru Romania din cauza accidentarii la spate, crede ca Hanescu este mai valoros decat indienii. "N-am avut ocazia, dar oricum, jucatorii de simplu ai Indiei nu sunt pe masura lui Victor Hanescu. Eu zic ca el ne va aduce doua victorii si am incredere si in Crivoi. Cred ca vom avea 2-0 dupa prima zi", a spus Pavel intr-un interviu acordat gsp.ro

Succesele anterioare ale indienilor in Cupa Davis ii face sa creada intr-un rezultat favorabil in fata romanilor. "Avem un record de victorii foarte bun in Cupa Davis, sper sa-l mentinem si dupa ce vom pleca din Romania", a declarat tenismenul Mahesh Bhupathi.

Program Cupa Davis

VINERI 12:00

Victor Crivoi - Prakash Amritraj

Victor Hanescu - Somdev Devvarman

SIMBATA 14:00

Adrian Cruciat/Horia Tecau - Mahesh Bhupathi/Leander Paes

DUMINICA 12:00

Victor Hanescu - Prakash Amritraj

Victor Crivoi - Somdev Devvarman