Fostul mare jucator german Boris Becker vorbeste despre actuala situatie din tenisul de camp masculin, fiind de parere ca vremea lui Roger Federer a apus, noul rege al sportului alb fiind ibericul Rafael Nadal, cel care prin titlurile de la Roland Garros si Wimbledon a demonstrat ca este cel mai bun din lume.

"Normal ca Federer este in continuare pe primul loc in clasamentul ATP, dar daca veti intreba pe oricine din lumea tenisului veti afla ca adevaratul numar unu este invingatorul de la Roland-Garros si Wimbledon", a precizat Becker, cel care il vede pe Nadal cel mai bun din lume.

Dupa parerea fostului tenisman s-a ajuns la aceasta situatie din doua motive: Nadal a progresat extraordinar de mult in ultima perioada, in timp ce Federer a scazut ca nivel de joc si concentrare.

"Federer joaca la fel de bine ca de obicei, dar Nadal a progresat ajungand la un nivel la care nimeni nu se astepta. Cu totii stiam ca este cel mai bun pe zgura, dar nimeni nu se astepta sa joace asa de bine si pe iarba", a conchis Boris Becker, cel care a castigat de trei ori Wimbledon-ul in anii '80, precum si US Open si Australian Open.