Prima partida a confruntarii din Cupa Davis intre Romania si Franta va fi cea dintre Victor Hanescu si Richard Gasquet. Francezul este cel mai bine clasat jucator din echipa franceza, ocupand locul sapte in clasamentul ATP, in timp ce Hanescu se afla pe pozitia a 76-a in aceeasi ierarhie.

Tot in prima zi a intalnirii de la Sibiu, se vor infrunta Andrei Pavel si finalistul de la Australian Open, Jo Wilfried Tsonga. Pavel, locul 83 in lume, a jucat 45 de meciuri la simplu in Cupa Davis, dintre care a castigat 32 si a pierdut doar 13. In schimb Tsonga debuteaza pentru gruparea din hexagon in competitia tarilor.

Meciul de dublu, de sambata, va opune perechile Florin Mergea/Horia Tecau si Arnaud Clement/Michael Llodra, pentru ca duminica sa aiba loc ultimele doua partide de simplu, intre Pavel si Gasquet, respectiv Hanescu si Tsonga.

Vineri si duminica, intalnirile incep la ora 13, pentru ca sambata, meciul de dublu sa debuteze la ora 14. Castigatoarea intalnirii de la Sibiu va promova in sferturile de finala, iar invinsa va juca in toamna un meci de baraj pentru mentinerea in Grupa Mondiala.