Pentru un loc in optimile turneului Australian Open, Simona Halep (1 WTA) se va duela cu americanca Lauren Davis (76 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare se va disputa in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02.00 (ora Romaniei), pe arena Rod Laver.

Simona HalepFoto: ausopen.com

Halep si Davis s-au intalnit o singura data in circuitul WTA, victoria revenindu-i Simonei, scor 6-2, 6-0 in primul tur de la Indian Wells, in 2013.

In primul meci de pe arena Margaret Court, tot de la ora 02.00, Ana Bogdan (locul 104 WTA) o va intalni pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA si cap de serie numarul 17, in runda a treia a competitiei.

In al patrulea meci de pe terenul 2, perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, va infrunta cuplul Sam Groth/Lleyton Hewitt (Australia), in turul al doilea al probei de dublu.

In al doilea meci de pe terenul 13, Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia vor evolua in turul al doilea al probei de dublu feminin cu perechea Alicja Rosolska/Abigail Spears (Polonia/SUA), cap de serie numarul 15.

Aici poti citi o ampla prezentare a primului turneu de Grand Slam al anului, AUSTRALIAN OPEN.