Chris Evert a declarat pentru WTA ca Simona Halep a avut ghinion in 2017, dar anul viitor va fi motivata si va castiga un turneu de Grand Slam. Martina Navratilova este de parere ca Halep nu a trecut cu bine de momentele importante ale sezonului, astfel ca ar alege-o pe Karolina Pliskova ca potentiala castigatoare a unui Grand Slam in 2018, transmite News.ro.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Cele doua foste sportive au raspuns pentru WTA la intrebarea: "Cine va castiga pentru prima data un Grand Slam in 2018?".

"O sa o aleg pe Simona Halep, pentru ca ar fi putut sa castige trei Grand Slam-uri anul acesta. A avut ghinion. Trebuia sa castige French Open, la Wimbledon a avut meciul acela dificil cu Konta, iar daca ar fi trecut si ar fi jucat cu Venus in finala cred ca ar fi putut sa castige. Iar la US Open a avut-o adversara pe Maria Sarapova. Eu am crezut ca o sa castige turneul. Pentru ca a avut atat de mult ghinion, este numarul unu in lume acum, cred ca va fi motivata si este alegerea mea¬, a declarat Chris Evert.

Martina Navratilova a afirmat ca Halep nu a reusit sa-si faca in 2017. "Cred ca norocul ti-l faci singura, iar Simona nu a facut asta. Si nu a trecut cu bine de momentele importante. Eu as alege-o pe Karolina Pliskova", a explicat Navratilova.

In 2017, Simona Halep a fost cel mai aproape se castige un Grand Slam la Roland Garros, insa a fost invinsa in finala de Jelena Ostapenko.