Meciul Simonei Halep (2 WTA) cu Jelena Ostapenko (8 WTA) din semifinalele de la Beijing ("Premier Mandatory") se va disputa sambata, nu inainte de ora 09:30, dupa cum au anuntat organizatorii competitiei asiatice. De la ora 07:30, pe arena centrala va avea loc o partida de dublu feminin. Intalnirea va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro.

Simona Halep, la BeijingFoto: chinaopen.com.

Va fi al doilea meci direct, Jelena castigandu-l pe primul: in finala de la Roland Garros, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Ce crede Simona Halep

"Cred ca am jucat mult mai bine decat la Wuhan (nr. impotriva Dariei Kasatkina). Am schimbat tactica si mi-a reusit destul de bine. Mi-am facut jocul meu, in stilul meu, consistent si solid. Ma astept la un meci dificil, dar va fi o provocare" - Simona Halep.

Ce spune Ostapenko

"E o mare jucatoare, dar daca fac cel mai bun joc al meu, daca voi avea consistenta in joc si voi fi agresiva, cred ca orice se poate intampla. Nu am nimic de pierdut. Cred ca Simona e favorita, pentru ca e mai bine clasata. Sunt intr-o semifinala pentru a treia saptamana la rand. Ma simt foarte bine aici in Asia si sunt pregatita sa dau tot ce am mai bun" - Jelena Ostapenko.

Sorana Cirstea, eliminata in sferturi - Reeditarea finalei de la Roland Garros in semifinalele competitiei asiatice: Halep vs Ostapenko

WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-2, 6-1/ Halep, en-fanfare in semifinale - Aproape de nivelul maxim

"China Open" este un turneu din categoria "Premier Mandatory" (ultimul al sezonului) si este dotat cu premii totale in valoare de $6,381,679. Intrecerea dispune de sistemul "Hawk-Eye" si se desfasoara in perioada 30 septembrie - 8 octombrie 2017. Ultima castigatoare a fost Agnieszka Radwanska, iar la dublu perechea Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova. In Romania, turneul va putea fi urmarit in direct la Digisport si LiveText si Livescore la HotNews.ro.

Vezi aici tabloul feminin de simplu al competitiei de la Beijing.

Ultimele castigatoare de le Beijing:

2016 Agnieszka Radwanska

2015 Garbine Muguruza

2014 Maria Sharapova

2013 Serena Williams

2012 Victoria Azarenka

2011 Agnieszka Radwanska

2010 Caroline Wozniacki