Sportiva Daria Kasatkina, locul 34 mondial, a declarat, miercuri, ca asteapta cu nerabdare o noua intalnire cu Simona Halep, locul 2 WTA, mai ales ca aceasta va avea loc in sferturile de finala la Beijing Open, informeaza wtatennis.com, citat de news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cred ca ne vom intalni pentru a patra oara si astept cu nerabdare. Deja suntem in sferturi, asa ca trebuie sa dau tot ce este mai bun", a declarat Kasatkina.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua cu sportiva Daria Kasatkina in sferturi la China Open, dupa ce rusoaica a trecut de sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 7-5, 6-2.

Halep a fost invinsa, martea trecuta, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, in mansa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Anterior, Simona Halep conducea, cu scorul de 2-0, in intalnirile cu jucatoarea rusa de 20 de ani. Anul acesta, in turul al treilea al French Open, romanca a castigat cu 6-0, 7-5, iar anul trecut, in turul al doilea al turneului de la Miami, cu 6-3, 7-5.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a obtinut, miercuri, primul succes in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 104 WTA, beneficiara a unui wild card, in opt meciuri, impunandu-se cu scorul de 6-2, 6-2 si calificandu-se in sferturile de finala ale China Open.