​Karolina Pliskova (4 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului "Premier 5" de la Wuhan, iar in acest moment se afla la doar o singura victorie distanta de locul doi in lume, pozitie pe care in acest moment se afla Simona Halep.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cap de serie numarul trei, Karolina a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de Qiang Wang, locul 55 WTA. Meciul a durat doar 48 de minute.

Pentru un loc in semifinale, Pliskova se va lupta cu australianca Ashleigh Barty (cea care a trecut de Agnieszka Radwanska).

O victorie cu Barty ii asigura Karolinei locul doi din ierarhia WTA, pozitie pe care se gaseste acum Simona Halep. Daca va castiga turneul de la Wuhan, Pliskova va fi din nou lider mondial, cu mentiunea ca Muguruza sa nu ajunga in semifinale.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata fara drept de apel (2-6, 1-6 cu Daria Kasatkina)/ Nervi multi, variatie zero

"Dongfeng Motor Wuhan Open" se disputa in perioada 24 - 30 septembrie, la Wuhan. Turneul face parte din categoria "Premier 5" si are premii totale in valoare de $2.365.250. Suprafata de joc este hard. Ultima campioana este Petra Kvitova (2016). In 2015 s-a impus Venus Williams, iar in 2014 tot Petra Kvitova. In Romania, turneul va putea fi urmarit in direct la Digisport si LiveText si Livescore la HotNews.ro.