Simona Halep va evolua si in proba de dublu a turneului de la Wuhan, unde va face pereche cu Monica Niculescu. Cele doua romance le vor infrunta in primul tur pe Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko.

Simona HalepFoto: usopen.org

Va fi prima intalnire dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko dupa finala disputata la Roland Garros, unde a avut castig de cauza jucatoarea din Letonia.

Tot la Wuhan, la dublu, va evolua si Raluca Olaru, alaturi de Ludmila Kichenok din Ucraina. In primul tur, cele doua vor intalni perechea Raquel Atawo/Darija Jurak (SUA/Croatia).

In proba de simplu a turneului de la Wuhan, Halep va juca direct in runda a doua, faza a competitiei unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Daria Kasatkina si Alison Riske. Sorana Cirstea se va duela in primul tur cu Yafan Wang (China - 147 WTA).

Monica Niculescu o va infrunta in turul doi al calificarilor pe Fangzhou Liu (China, locul 156 WTA).

"Dongfeng Motor Wuhan Open" se disputa in perioada 24 - 30 septembrie, la Wuhan. Turneul face parte din categoria "Premier 5" si are premii totale in valoare de $2.365.250. Suprafata de joc este hard. Ultima campioana este Petra Kvitova (2016). In 2015 s-a impus Venus Williams, iar in 2014 tot Petra Kvitova. In Romania, turneul va putea fi urmarit in direct la Digisport si LiveText si Livescore la HotNews.ro.