Simona Halep a plecat, miercuri, in China, acolo unde va participa in urmatoarea perioada la turneele de la Wuhan si Beijing. "E un lucru foarte bun ca l-am luat pe Andrei Pavel in echipa, sper sa mearga bine si sa facem rezultate", a precizat locul 2 WTA.

Simona HalepFoto: wsopen.com

Despre cooptarea lui Andrei Pavel

"Este un lucru foarte bun ca l-am luat pe Andrei (n.r. Pavel) in echipa. Sper sa mearga bine si sa facem rezultate. Ne-am antrenat foarte bine, pregatirea a mers bine, ma simt bine, sunt pregatita sa incep turneele si sa dau tot ce am mai bun din mine. Impreuna cu Darren am hotarat acest lucru si ma bucur foarte mult ca Andrei a acceptat. O sa fie frumos" - Simona Halep.

Despre turneele din China

"Imi doresc sa joc bine, sunt pregatita pentru acest lucru. Vom vedea ceva fi, dar tot ce imi doresc este sa fiu sanatoasa dupa acest sezon. O sa dau tot ce am mai bun din mine si sper sa fac un rezultat cat se poate de bun" - Simona Halep.

Despre Turneul Campioanelor

"Este un lucru deosebit sa fiu din nou la Singapore. Asta dovedeste ca am fost destul de constanta dupa prima parte a anului, pentru ca in prima parte a anului am fost un pic accidentata. Merg acolo cu incredere, bineinteles, insa toate meciurile vor fi grele, toate jucatoarele de acolo sunt jucatoare de top si toate isi doresc acelasi lucru, sa castige trofeul" - Simona Halep.

Despre FedCup

"Spania este o echipa puternica, si celelalte sunt. Cred ca si noi avem o echipa puternica si putem face fata la oricare dintre ele. Eu imi doresc sa joc acasa din nou. Vom vedea cum va fi tragerea la sorti. Nu conteaza, indiferent cu cine vom juca o sa fim pregatite" - Simona Halep.

Despre copilul Serenei Williams

"Nu am vorbit niciodata cu Serena personal, cand o sa o vad prima data o sa o felicit cu siguranta. Daca se va face tenismena si copilul ei, cu siguranta va fi o campioana", a conchis Simona Halep.