Maria Sharapova a fost deranjata de intrebarile jurnalistilor cu privire la numarul de controale antidoping efectuate in acest an. Ea a fost chestionata pe aceasta tema, dupa ce a invins-o, miercuri, cu 6-7 (4), 6-4, 6-1, pe Timea Babos din Ungaria, in doua ore si 20 de minute de joc, in turul al doilea al US Open, informeaza News.ro. Acesta a fost al doilea meci de peste doua ore jucat de rusoaica la Flushing Meadows, dupa cel din primul tur, cu Simona Halep, care a durat doua ore si 44 de minute.

Maria Sharapova, la US OpenFoto: usopen.org

La conferinta de presa, Sharapova a fost intrebata de cate ori a fost controlata antidoping dupa revenirea in competitii, in aprilie.

"La finalul anului, de obicei ITF face aceste anunturi", a raspuns ea, vizibil deranjata, potrivit firstpost.com.

Sharapova a afirmat ca a meritat wild-cardul primit la US Open, tinand cont de modul cum a jucat in meciul cu Simona Halep.

"Cred ca, tinand cont de cum am jucat luni, nu se mai pot pune astfel de intrebari", a declarat rusoaica, intrebata fiind daca a meritat invitatia la ultimul Grand Slam al anului.

In runda a treia a competitiei, Sharapova o va intalni pe americanca Sofia Kenin (locul 139 WTA). Jucatoarea in varsta de 18 ani a invins-o in turul doi pe americanca Sachia Vickery, locul 154 WTA, scor 6-3, 4-6, 7-6.

Sharapova a fost suspendata 15 luni, dupa ce a fost depistata pozitiv cu meldonium la un control antidoping efectuat la editia din 2016 a Australian Open.

S-ar putea sa te intereseze si:

Timea Babos, dupa ce a fost eliminata de Sharapova la US Open: "Cred cu tarie ca e nedrept sa ii acorzi un wildcard Mariei Sharapova"

Sharapova, multumita de evolutia sa din meciul cu Halep: "Faptul ca am reusit sa revin, sa joc astfel, sa inving numarul 2 mondial in primul tur la US Open este extraordinar"

VIDEO US Open: Simona Halep vs Maria Sharapova 4-6, 6-4, 3-6/ Victoria curajului - Halep, eliminata in runda inaugurala