Jucatoarea americana Madison Keys, locul 17 WTA, care a castigat, duminica, turneul de la Stanford, s-a retras de la Rogers Cup, unde trebuia sa evolueze in prima mansa cu croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 31 WTA. Invingatoarea din aceasta partida devenea adversara Simone Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, in mansa secunda a competitiei de la Toronto, potrivit news.ro.

Simona HalepFoto: citiopentennis.com

Keys a acuzat o accidentare la antebratul stang si a fost inlocuita cu jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, care intra pe tabloul principal ca lucky loser.

Americanca a castigat, duminica, al treilea trofeu din cariera, la Stanford (categorie Premier), dupa ce a a invins-o pe compatrioata sa Coco Wandeveghe, locul 20 mondial, scor 7-6 (4), 6-4.

Astfel, Halep isi va cunoaste adversara din turul doi de la Rogers Cup dupa meciul Rybarikova - Lucici-Baroni.

Halep este detinatoarea trofeului la Rogers Cup, competitie de categorie Premier 5, dupa ce a castigat anul trecut finala de la Montreal, chiar in fata lui Keys, scor 7-6 (2), 6-3,. In 2015, la Toronto (cele doua orase alterneaza la organizarea Rogers Cup), romanca a fost finalista.