Ana Bogdan continua parcursul bun de la BRD Bucharest Open, jucatoarea noastra calificandu-se in sferturile competitiei de la "Arenele BNR". Miercuri, Ana a trecut in doua seturi, scor 6-4, 7-5, de Cagla Buyukakcay (Turcia - locul 165 WTA).

HotNews.roFoto: Hotnews

Desi a fost un meci fara set decisiv, disputa de pe central s-a intins pe durata o doua ore si cinci minute. A fost o partida cu multa risipa de energie, cu schimburi dure intre doua jucatoare agresive si ambitioase.

Ana a gresit mai putin, a fost mai linistita si mai inspirata in momentele importante, iar victoria a fost una meritata. A fost prima intalnire directa pe care au bifat-o Ana si Cagla in circuitul WTA.

In urmatoarea partida, Ana se va duela cu invingatoarea meciului dintre letona Anastasija Sevastova (17 WTA si cap de serie numarul unu) si Danka Kovinic (Muntenegru, 125 WTA).

Perechea Irina Begu/ Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open: 6-0, 6-2, in meciul cu Jessica Moore (Australia)/Prarthana Thombare (India).

Competitia bucuresteana este dotata cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.

Turul 2, s-au disputat marti:

1-Anastasija Sevastova - Danka Kovinic 6-4 6-4

2-Carla Suarez Navarro - Gabriela Ruse 6-3 6-4

Ana Bogdan - Cagla Buyukakcay 6-4 7-5

3-Julia Goerges - Aliaksandra Sasnovich 7-6(4) 6-3.