Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat ca romanca poate fi mandra de ce a realizat in ultima perioada, precizand ca a avut un sezon minunat pe zgura. Australianul este increzator ca Simona va castiga un trofeu de Grand Slam, insa va trebui sa munceasca mult in continuare, sa revina mai puternica dupa infrangerea din finala de la Roland Garros si sa isi dea alta sansa. "Infrangerea din finala va fi greu de digerat, dar cred ca Simona isi va reveni si va fi apoi o jucatoare mai buna", a spus Darren Cahill.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Din punctul nostru de vedere, Simona poate fi mandra de ce a facut. A avut un sezon minunat pe zgura. Infrangerea din finala va fi greu de digerat, dar cred ca Simona isi va reveni si va fi apoi o jucatoare mai buna. Sunt increzator ca va trece peste asta. A doua finala de Grand Slam. Este ceva extraordinar sa ajungi in finala si finalele sunt greu de castigat. De aceea este atat de special cand in sfarsit le castigi. Multe sportive au pierdut mai multe finale inainte sa castige una. Simona are multe motive sa fie mandra. Va fi greu zilele urmatoare. Sper ca va merge acasa ca sa fie alaturi de prieteni si familie, se va regrupa si apoi va fi dornica sa revina si sa se pregateasca pentru Wimbledon. Simona trebuie doar sa munceasca mult in continuare, sa revina mai puternica si sa isi dea alta sansa. Am incredere deplina ca va castiga un astfel de trofeu", a spus Cahill, potrivit wtatennis.com, citat de News.ro.

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a ratat castigarea turneului de la Roland Garros, dupa ce a pierdut, sambata, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finala disputata in cariera, cu Jelena Ostapenko. Letona, numarul 47 WTA, castigat primul ei trofeu ca profesionista, la cateva zile dupa ce a implinit 20 de ani.

S-ar putea sa te intereseze si:

Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko (4-6, 6-4, 6-3)/ Vis frânt sub loviturile naprasnice ale adversarei

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Roland Garros: "E o zi dura ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem"

L'Equipe: Senzatia Ostapenko o invinge pe Halep si provoaca surpriza la Roland Garros

Mats Wilander, despre Simona Halep: "Nu ai cum sa pierzi acest meci. Ostapenko i-a furat titlul din maini"

Martina Navratilova: "Simona Halep a jucat sperand ca Ostapenko va face greseli"

Stere Halep: "Chiar daca Simona i-a dezamagit astazi pe romanii care au fost alaturi de ea, cu siguranta isi va reveni si va face o mare bucurie tenisului romanesc"