Simona Halep (4 WTA si cap de serie numarul sase) o va intalni pe Anett Kontaveit (Estonia - 68 WTA - sportiva venita din calificari) in sferturile turneului "Premier 5" de la Roma. Meciul se va disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 13:00 (ora Romaniei).

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep si Anett Kontaveit (68 WTA - Estonia) s-au mai duelat o singura data, in acest an, in turul trei al turneului de la Miami: a fost 6-3, 6-0 pentru jucatoarea noastra.

De stiut despre Simona Halep:

  • Are pana acum 10 victorii si 4 infrangeri in istoria participarilor la turneul de la Roma.
  • In acest sezon, Halep are 16 victorii si 4 infrangeri.
  • A fost succesul cu numarul 85 pentru Simona pe zgura (suprafata sa favorita), jucatoarea noastra pierzand de 37 de ori de-a lungul carierei.
  • La editia din 2016, Halep a parasit competitia de la Roma in turul doi, fiind invinsa de Daria Gavrilova. Mai multe detalii aici.

"Internazionali BNL d'Italia" se disputa in perioada 15-21 mai 2017, la "Foro Italico", competitia face parte din categoria "Premier 5" si se joaca pe zgura. Ultima campioana (din 2016) este Serena Williams. Favorita numarul unu este Angelique Kerber, urmeaza pe lista capilor de serie: Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Dominika Cibulkova, Johanna Konta si Simona Halep (6). Turneul are premii totale in valoare de $2.775.745.