Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului "Premier Mandatory" de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Simona Halep (8 WTA) vs Roberta Vinci (34 WTA)

4-2 in meciurile directe in favoarea Simonei - Disputa va fi a doua a zilei de pe arena "Manolo Santana". Partida va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro (va incepe in jurul orei 15:00).

Sorana Cirstea (83 WTA) vs Catherine Bellis (SUA 55 WTA)

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit in circuitul WTA pana acum. Meciul va avea loc pe arena "Arantxa Sanchez Vicario", urmand sa fie a treia disputa a zilei de pe acel stadion. Ar putea incepe in jurul orei 17:00. Partida va fi in direct pe Digisport 3.

Irina Camelia Begu (36 WTA) vs Johanna Larsson (Suedia 57 WTA)

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori, scorul fiind 2-1 pentru sportiva din Suedia. Meciul va fi al treilea de pe "Terenul 5", urmand sa inceapa in jurul orei 17:00. Va fi in direct pe Digisport 4.

Marius Copil (104 ATP) vs Andy Murray (1 ATP)

Va fi al patrulea meci de pe arena "Manolo Santana", urmand sa inceapa dupa ce se va termina partida Simona Halep vs Roberta Vinci. Va fi in direct la Digisport 2. Marius Copil si Andy Murray (liderul clasamentului ATP) nu s-au mai intalnit pana acum in circuit.

Simona Halep/ Irina Begu vs Nao Hibino (22 de ani, Japonia) / Alicja Rosolska (31 de ani, Polonia)

Meciul va incepe in jurul orei 21:00, urmand sa fie in direct pe Digisport 2.

Aici poti citi o ampla prezentare a turneului de la Madrid.