Sorana Cirstea (61 WTA) a parasit turneul WTA de la Biel (Elvetia) in primul tur, jucatoarea noastra fiind invinsa in doar o ora si 16 minute de Donna Vekic (Croatia - locul 82 WTA), scor 6-4, 6-1.

Sorana Cirstea (11)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

A fost intalnirea directa cu numarul patru intre Sorana si Donna, scorul fiind 2-2. Jucatoarea noastra va primi 1.925 de dolari si un punct in clasamentul WTA pentru prezenta pe tabloul principal de la Biel.

Aceeasi soarta a avut-o si Monica Niculescu - a fost eliminata, luni, tot in turul intai al turneului elvetian, de Elise Mertens.

Turneul de la Biel se disputa in perioada 10-16 aprilie si face parte din categoria "International". Competitia se joaca pe hard indoor, directorul intrecerii este Lukas Troxler, iar premiile totale sunt in valoare de $226,750. Este editia inaugurala a turneului elvetian.

Cap de serie numarul unu este Barbora Strycova, iar apoi urmeaza Carla Suarez Navarro (2) si Timea Babos (3). Monica Niculescu a fost desemnata cap de serie numarul opt.

Castigatoarea competitiei va incasa 280 de puncte si $43,000, in timp ce finalista va primi 180 de puncte in ierarhia WTA si $21,400.