​Pana la o eventuala prezenta pe tabloul principal al turneului "Masters" de la Indian Wells, Marius Copil (cap de serie numarul 12) este nevoit sa treaca de doua tururi de calificare. Miercuri seara (in jurul orei 00:00), numarul 111 ATP il va infrunta pe Lukas Rosol (Cehia - locul 155 ATP).

HotNews.roFoto: Hotnews

In varsta de 26 de ani, Marius se afla la cea mai buna clasare din cariera (111 ATP), iar de-a lungul timpului s-a duelat o singura data cu Lukas Rosol (castigator al turneului de la Bucuresti in 2013) - jucatorul din Cehia a castigat in Cupa Davis, in 2011, scor 6-4, 7-6(2).

Daca il va invinge pe Rosol, Copil il va intalni in ultimul tur al calificarilor pe invingatorul disputei dintre Denis Kudla (SUA - cap de serie numarul 19 in calificari) si Marton Fucsovics (Ungaria).

Romania sta mult mai bine pe tabloul feminin, acolo unde are deja patru jucatoare pe tabloul principal: Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu si Sorana Cirstea.

Aici poti vedea cu cine vor juca fetelele noastre la Indian Wells.

  • Va fi editia cu numarul 42 a competitiei californiene in ceea ce priveste intrecerile rezervate barbatilor si editia 29 pentru circuitul feminin. 

Masculin: categoria "ATP World Tour Masters 1000"

Feminin: categoria "WTA Premier Mandatory"

Competitia masculina va avea loc in perioada 9-19 martie 2017.