Perechea formata din tenismenul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, fara joc in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.429.150 dolari, dupa retragerea cuplului german Philipp Kohlschreiber/Florian Mayer, scrie Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kohlschreiber a fost invins, joi, de liderul mondial Andy Murray, cu 6-7 (4), 7-6 (18), 6-1, dupa un tiebreak maraton in setul al doilea si aproape trei ore de joc (2 h 55 min), renuntand sa mai joace la dublu.

De remarcat ca germanii ajunsesera in sferturi fara a juca in primul tur, beneficiind de retragerea cuplului Lucas Pouille (Franta)/Fernando Verdasco (Spania).

Tecau si Rojer, favoritii numarul patru, si-au asigurat un cec de 38.690 dolari si 180 de puncte ATP, urmand sa-i intalneasca in penultimul act pe principalii favoriti, Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia).

Kontinen si Peers au castigat prima confruntare cu Tecau si Rojer, anul trecut, la Mastersul de la Monte Carlo, cu 6-2, 6-3, in optimi.