Prezenta marti la antrenamentul fetelor din echipa de Fed Cup a Romaniei, Simona Halep a precizat ca va fi cu sufletul alaturi de colegele sale si ca le va face galerie din tribune. Romania vs Belgia (turul intai din Grupa II Mondiala) va avea loc in zilele de 11 si 12 februarie, la "Sala Polivalenta" din Bucuresti.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Simona va fi prezenta la meciurile cu Belgia

"Mi-e foarte greu ca nu pot sa joc, dar nu pot sa fac nimic. Sunt accidentata si e mai bine sa intre o jucatoare care e 100% apta. Nu stiu daca e atat de importanta prezenta mea acum, eu sunt cu sufletul. O sa fiu prezenta la meciuri. Imi doresc sa castige fetele si sa mergem mai departe, ca sa mai joc si in aprilie. Nu ma prea manifest de obicei, dar o sa incerc sa fac galerie cat pot, dar de obicei stau mai linistita.

Toate sunt in top si stiu ce au de facut, nu o sa ma trezesc eu acum sa le dau sfaturi, pentru ca nu e cazul, nu ma simt in masura sa fac treaba asta. Sunt destul de pregatite acum, din cate am auzit. Sorana a jucat foarte bine in Australia. Cred ca o sa fie bine pentru Romania si o sa castige. Sper sa fie sala plina, ca la Cluj, unde a fost un public foarte calduros" - Simona Halep, citata de News.ro.

Despre accidentare

"In momentul acesta, genunchiul meu nu e prea bine. Am facut tratament, astept cateva zile sa vad cum ma simt. Am avut ceva dureri zilele astea, dar e normal, pentru ca e o accidentare destul de dificila si trebuie sa am rabdare", a completat Halep.

Echipa Romaniei:

Irina Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA), Sorana Carstea (59 WTA) si Patricia-Maria tig (104 WTA).

Pe ce locuri se afla adversarele din Fed Cup in clasamentul WTA:

* Romania vs Belgia se va disputa la finalul acestei saptamani, in Bucuresti.

60 Yanina Wickmayer

74 Kirsten Flipkens

83 Elise Mertens

123 Maryna Zanevksa

Dublu:

85 Kirsten Flipkens

91 Elise Mertens

147 Yanina Wickmayer

151 Maryna Zanevska.

Meciurile din confruntarea Romania vs Belgia (turul I al Grupei Mondiale II) se vor disputa in zilele de 11 si 12 februarie 2017, la "Sala Polivalenta" din Bucuresti. Partidele vor fi in direct pe Digisport si Livescore pe HotNews.ro.

Pretul unui bilet este de 90 de lei/zi — Categoria 2 (Tribuna), respectiv 150 lei/zi — Categoria 1 (Loja tribuna).