Simona Halep a revenit in tara dupa abandonul suferit in sferturile turneului de la Sankt Petersburg, numarul 4 WTA vorbind despre accidentarea suferita si despre meciul de FedCup cu Belgia: "Una e sa te antrenezi si alta sa joci, o sa iau o pauza mai mare. Fetele au o sansa buna sa castige impotriva Belgiei.

Simona HalepFoto: ausopen.com

Despre meciul cu Belgia din FedCup

"La Fed Cup, fetele au o sansa buna sa castige. Sorana este in revenire si joaca foarte bine in Fed Cup, a castigat toate meciurile" - Simona Halep.

Despre accidentare si pauza pe care o va lua

"M-am antrenat normal 8 zile, inainte sa merg la St. Petersburg, dar una e sa joci meciurile oficiale si alta este sa faci antrenamente. Am simtit durerea la genunchi si o sa iau o pauza mai mare. Nu am simtit nimic in timpul jocului, apoi au aparut durerile. Nu voi juca la Dubai, insa merg la Indian Wells" - a completat Halep.

Meciurile din confruntarea Romania vs Belgia (turul I al Grupei Mondiale II) se vor disputa in zilele de 11 si 12 februarie 2017, la "Sala Polivalenta" din Bucuresti. Partidele vor fi in direct pe Digisport si Livescore pe HotNews.ro.

Pretul unui bilet este de 90 de lei/zi — Categoria 2 (Tribuna), respectiv 150 lei/zi — Categoria 1 (Loja tribuna).