​Simona Halep are suporteri si printre fostele mari glorii ale tenisului mondial, un exemplu in acest sens fiind Chris Evert. Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Evert ii reproseaza Simonei latura psihica: "As vrea sa o zdruncin nitel si sa ii transmit - fii mai pozitiva", a precizat fosta campioana americana.

Simona Halep, intr-o conferinta de presaFoto: Captura wtatennis.com

"Acesta este lucrul pentru care o critic: as vrea sa o zdruncin nitel si sa ii transmit: "Fii mai pozitiva!" Daca va aduceti aminte, Kerber era asa, tot timpul facea semne catre loja ei si se enerva constant. Angelique a trecut peste asta si nu vad motivul pentru care nu ar face-o si Simona", a comentat Chris Evert, citata de Digisport.

Cum comenteaza Halep iesirile nervoase

"Sunt destul de firesti aceste iesiri la temperamentul meu, nu pot sa zic ca sunt 100% multumita de ceea ce fac pe teren, dar uneori imi e greu pentru ca asa mi-e felul" - Simona Halep.

De ce ii este si acum rusine

"Am o chestie de care pot spune ca mi-a fost rusine de ce am facut. La Indian Wells, cand am jucat cu Pliskova, in anul in care am castigat, era set si 5-3 pentru mine si am crezut ca s-a terminat meciul. M-am si inchinat, tot. Dar arbitrul zice ca nu s-a terminat. La meciul respectiv era si domnul Tiriac in tribuna si dupa meci mi-a spus "Halep, trebuie sa castigi inainte si dupa aceea te inchini. Chiar m-am simtit penibil putin, dar a fost o experienta draguta, am ras cu echipa", a spus Halep.

Primul turneu la care Halep va juca in 2017 este cel de la Shenzhen, care se va disputa in perioada 3-9 ianuarie.

Shenzhen: Turneu din categoria "International". Director: Nick Freyer. Competitie dotata cu premii totale in valoare de $426,750. La "Longgang Tennis Centre" exista 32 de terenuri, iar centralul are o capacitate de 4000 de locuri si sistem "Hawk-Eye". In 2015, turneul a fost castigat de Simona Halep, iar la inceputul lui 2016 de Agnieszka Radwanska. La dublu, trofeul a fost cucerit in ianuarie de Monica Niculescu si Vania King.