Darren Cahill urmeaza sa i se alature Simonei Halep la Poiana Brasov, acolo unde numarul patru mondial si-a inceput deja pregatirea pentru sezonul viitor. Tehnicianul australian a declarat ca obiectivul suprem pentru anul 2017 este castigarea unui trofeu de Grand Slam. "Va munci din greu pe teren si in afara lui, nu cred ca va fi foarte fericita sa auda asta", a spus Darren Cahill.

Simona Halep si Darren CahillFoto: OpenTenis.ro/ Neal Trousdale

"Vom petrece trei saptamani in Romania si ne vom ocupa de presezon, vom munci mult la nivel fizic, sa fim siguri ca ii protejam corpul, pentru ca picioarele ei sunt marele atu.

Va munci din greu pe teren si in afara lui, nu cred ca va fi foarte fericita sa auda asta. Apoi ne vom intoarce in Australia si sper ca Simona va veni acolo si ca ne vom antrena acolo cateva saptamani pana sa mergem la Shenzhen, care va fi primul ei turneu al anului", a declarat Darren Cahill, conform Digi Sport.

Despre obiectivul pentru anul 2017

"E nevoie de timp, obiectivul suprem este sa castigam turnee de Grand Slam, de asta m-a angajat, ca sa o ajut sa obtina asta. Deci la asta vom munci in 2017, dar clasamentul nu minte, este acolo unde ii este locul acum. Este a patra jucatoare cu un motiv si cred ca poate fi mandra pentru anul pe care l-a avut.

Ai nevoie de multe lucruri sa mearga bine ca sa castigi un Grand Slam. Ai nevoie de putin noroc, ai nevoie de sansa la tragerea la sorti, trebuie sa fii sanatos si sa iesi cu bine din anumite meciuri stranse", a mai spus Darren Cahill.

In anul 2016, Simona Halep a castigat trei trofee: la Madrid (6-2, 6-4 cu Dominika Cibulkova), Bucuresti (6-0, 6-0 cu Anastasija Sevastova) si Montreal (7-6, 6-3 cu Madison Keys).