Simona Halep (4 WTA) si Monica Niculescu (39 WTA) au fost nominalizate, luni, de WTA pentru titlul de lovitura anului, informeaza site-ul wtatennis.com. Halep are doua nominalizari, in timp ce Niculescu apare pe lista cu o singura lovitura.

Simona Halep si Monica Niculescu, la turneul de la MontrealFoto: rogerscup.com

Site-ul WTA a ales 10 puncte dintre care se va alege lovitura anului, acestea fiind impartite in doua grupe de cate cinci.

Halep are doua nominalizari, una in grupa A si cealalta in grupa B, in timp ce Niculescu a fost nominalizata in grupa A.

In grupa A, Simona Halep a fost nominalizata cu o lovitura reusita in partida cu Timea Bacszinsky, din optimile de finala de la Madrid Open. Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa 6-2, 6-4 cu Dominika Cibulkova.

Monica Niculescu a fost nominalizata pentru o lovitura din meciul cu Petra Kvitova, in turul doi la Stuttgart.

In grupa B, Halep are o nominalizare cu o lovitura reusita in partida din turul doi cu Daria Gavrilova de la Montreal, turneu pe care l-a castigat. Halep s-a impus in finala in fata americancei Madison Keys, scor 7-6 (2), 6-3.

In grupa A au mai fost nominalizate Caroline Wozniacki - Auckland si Agnieszka Radwanska - Doha si Indian Wells.

In grupa B au mai fost nominalizate Agnieszka Radwanska - Birmingham si New Haven, Kirsten Flipkens - Seul si Angelique Kerber - Singapore.

Fanii pot vota lovitura preferata din Grupa A si Grupa B pana duminica seara.

Castigatoarele celor doua grupe vor intra in finala, iar fanii vor putea vota in perioada 21-28 noiembrie. Castigatoarea titlului pentru lovitura anului va fi anuntata de WTA in 29 noiembrie.

Vezi aici loviturile din Grupa A:

Vezi aici loviturile din Grupa B: