Eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep a revenit duminica in Romania. Criticata de Ion Tiriac ca se pregateste prea putin, numarul 4 WTA i-a dat dreptate fostului tenismen. "Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren, domnul Tiriac are dreptate".

HotNews.roFoto: Hotnews

Multumita de anul 2016

"Am fost un pic accidentata, ele au jucat mai bine decat mine la Turneul Campioanelor, dar sunt bucuroasa ca sunt acasa. Imi voi lua o vacanta pentru recuperare, ca sa imi recapat fortele pentru anul viitor. Sunt foarte multumita, a fost un an foarte bun din punctul de vedere al rezultatelor. Au fost si momente frumoase, si momente grele, dar le-am trecut cu bine si acesta este cel mai important lucru. Nu vreau nici acum sa vorbesc despre accidentare, s-a incheiat anul, am timp de recuperare si sa ma fac bine", a precizat Simona Halep, conform Dolcesport.

Despre criticile lui Ion Tiriac

"Domnul Tiriac are dreptate, am inceput sa muncesc mai mult decat o faceam inainte. Inca nu am ajuns la nivelul maxim. Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren ca sa pot sa ajung si mai sus" - Simona Halep, conform DolceSport.

Despre numirea lui Ilie Nastase la echipa de FedCup

"Ma bucur sa aud ca domnul Ilie Nastase va fi capitan nejucator al echipei de Fed Cup. Cred ca este o decizie buna. Este o onoare pentru mine sa il am capitan pe Ilie Nastase. Este persoana potrivita sa fie alaturi de noi cand jucam pentru tara. Dansul este capitan, nu antrenor. Are destula experienta, a jucat finale de Cupa Davis, cred ca este in mare masura sa vorbeasca despre tenis. Stie foarte bine. Am terminat un an foarte greu, dar visul meu in cariera este sa castig un Grand Slam. Nu stiu insa cand se va intampla asta", a concluzionat Simona Halep.

Citeste si Dominika Cibulkova a castigat Turneul Campioanelor.