Expresia "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" s-a potrivit de minune pentru semifinala dintre Angelique Kerber si Agnieszka Radwanska, de la Singapore. Desi parea, la o prima impresie, meciul mai echilibrat si mai spectaculos al zilei, disputa a fost una dezechilibrata, in care liderul mondial a profitat din plin de multele erori facute de poloneza. Angie s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-1, dupa o ora si 15 minute. Pentru trofeu, Kerber va lupta, duminica, cu Dominika Cibulkova.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cunoscuta pentru abilitatile ei incredibile, Aga a fost doar o umbra in semifinala cu liderul mondial. Poloneza a gresit in prea multe situatii pentru a putea spera la o victorie in fata lui Kerber. Cu 28 de erori nefortate, Radwanska a reusit sa castige sambata doar trei game-uri. Angelique a fost in mod evident jucatoarea mai buna, cu o deplasare superioara si mai inspirata. Victoria s-a conturat in 75 de minute, iar pentru germanca va urma reeditarea meciului din Grupa Rosie cu Dominika Cibulkova (liderul WTA a castigat in trei seturi).

In urma acestui succes, Angie a egalat situatia in meciurile directe cu Aga: 6-6. Interesant este faptul ca ultimul act al Turneului Campioanelor se va disputa intre jucatoarele care s-au calificat din grupa din care a facut parte si Simona Halep...

Marea finala a competitiei va avea loc duminica, 30 octombrie, de la ora 13:30.

Ultimul punct al semifinalei dintre Kerber si Radwanska: