​Simona Halep va face o schimbare in vederea noului sezon, numarul 4 WTA urmand sa pregateasca anul 2017 in Australia, la Adelaide. Informatia a fost confirmata de Darren Cahill, antrenorul Simonei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intr-o postare pe Twitter, Cahill a anuntat ca Simona se va pregati pentru sezonul 2017 in Australia.

"Noul transfer pentru pentru echipa feminina de fotbal australian Adelaide FC? Buna viteza de reactie. @Simona_Halep va fi in Adelaide pentru pregatirea din decembrie'', a scris Cahill pe contul personal de Twitter.

In acest moment, Halep se afla la Turneul Campioanelor, competitie unde a debutat cu o victorie (6-2, 6-4 cu Madison Keys).

Simona Halep pregatea de obicei noul sezon la Brasov, insa schimbarea ar putea sa o ajute pe jucatoarea noastra sa se adapteze mai bine cu caldura din Australia, in perspectiva Australian Open - primul Grand Slam al anului (va avea loc in ianuarie 2017).

Citeste aici o ampla PREZENTARE a Turneului Campioanelor.

Marti, 25 octombrie, de la ora 14:30, Simona Halep (favorita numarul trei) va juca a doua partida de la Turneul Campioanelor, impotriva lui Angelique Kerber (liderul mondial si favorita numarul unu la Singapore).