Svetlana Kuznetsova (cap de serie numarul unu si locul 9 WTA) s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Moscova, ramanand astfel in cursa pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru ultimul loc care duce in Singapore, Svetlana se lupta cu Johanna Konta (sportiva din Marea Britanie se afla pe locul opt, intr-un clasament in timp real "Road to Singapore").

Svetlana a invins-o, joi, pe Timea Babos (Ungaria, cap de serie numarul noua), scor 7-5, 6-7(2), 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 33 de minute.

Pentru un loc in marea finala a turneului WTA de la Moscova, Kuznetsova va juca impotriva Elinei Svitolina (Ucraina - cap de serie numarul patru).

Svetlana trebuie sa castige turneul din capitala Rusiei pentru a obtine calificarea la Turneul Campioanelor.

Road To Singapore, clasament in timp real:

8 Johanna Konta 3455 puncte

9 Svetlana Kuznetsova 3205.

Daca va castiga trofeul de la Moscova, Svetlana va ajunge la un total de 3490 de puncte, performanta cu care ar depasi-o pe Johanna.

La Turneul Campioanelor, care va debuta duminica (23-30 octombrie 2016), s-au calificat deja Angelique Kerber (Germania), Simona Halep (Romania), Agnieszka Radwanska (Polonia), Karolina Pliskova (Cehia), Garbine Muguruza (Spania), Madison Keys (SUA) si Dominika Cibulkova (Slovacia).