Suspendat de ATP pe o perioada de opt saptamani pentru "conduita contrara integritatii jocului", Nick Kyrgios a acceptat sa mearga la psiholog pentru a i se reduce sanctiunea la trei saptamani, a anuntat Federatia Australiana de Tenis, citata de L'Equipe.

Nick KyrgiosFoto: rogerscup.com

In aceste conditii, australianul va putea reveni in circuit pe 7 noiembrie. Daca nu accepta sa lucreze cu un psiholog, sanctiunea lui Kyrgios ar fi expirat la 15 ianuarie 2017.

"Sanatatea lui Nick este o prioritate si ATP a acceptat sa-i reduca suspendarea dupa ce el a a fost de acord sa fie vazut de un psiholog. Este responsabilitatea noastra sa-l ajutam pe Kyrgios, la fel ca si pe alti tineri sportivi, sa-si imbunatateasca performantele sportive dar si conduita", se arata intr-un comunicat al Federatiei Australiene de Tenis.

Nick Kyrgios a fost suspendat, luni, de ATP pentru opt saptamani dupa comportamentul pe care l-a avut saptamana trecuta in timpul meciului cu germanul Mischa Zverev, in turul al doilea al turneului Masters de la Shanghai.