Pentru Turneul Campioanelor mai sunt disponibile doar trei locuri, dupa ce Agnieszka Radwanska (Polonia, 3 WTA) si Karolina Pliskova (Cehia, 6 WTA) s-au calificat la competitia de la Singapore. Angelique Kerber, Serena Williams si Simona Halep sunt celelalte jucatoare care au obtinut deja biletele pentru Turneul Campioanelor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Radwanska este castigatoarea de anul trecut a Turneului Campioanelor, in timp ce Pliskova s-a calificat in premiera la competitia care reuneste cele mai bune opt jucatoare ale anului.

"Este obiectivul tuturor sa se califice la Turneul Campioanelor si sunt fericita sa revin si sa-mi apar titlul. Am jucat la Singapore mai multi ani, iar faptul ca m-am calificat din nou inseamna ca am avut un sezon foarte bun. Nu va fi usor sa-mi apar titlul, dar acesta este obiectivul meu. Va fi o provocare sa vad nume si fete noi pe teren in acest an", a declarat Radwanska, care anul trecut a invins-o in finala pe Petra Kvitova, in trei seturi.

"A fost un an extraordinar, iar ce e mai bun vine odata cu Turneul Campioanelor. Sper sa vad multi fani in Singapore. Tineti-mi pumnii, sunt incantata sa merg acolo pentru prima oara in viata mea", a spus Pliskova, conform WTA.

Pe langa Agnieszka Radwanska si Karolina Pliskova, pana in acest moment au mai obtinut biletele pentru Turneul Campioanelor jucatoarele Angelique Kerber (Germania), liderul clasamentului mondial, Serena Williams (SUA), locul 2 WTA, si Simona Halep, locul 5 WTA.

Pentru ultimele trei locuri care duc la Singapore se lupta Garbine Muguruza (Spania), Dominika Cibulkova (Slovacia), Carla Suarez Navarro (Spania), Madison Keys (Statele Unite) si Svetlana Kuznetsova (Rusia).