Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a castigat, miercuri, scor 6-1, 6-3, partida disputata impotriva "dublului" format din Florian Mayer si Julian Knowle, in primul tur al probei de dublu de la turneul de la US Open, dotat cu premii totale in valoare de 21,862,744 de dolari, anunta Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Partida a durat o ora si sase minute. Primul set a fost la discretia favoritilor numarul 5, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, care au inceput cu un break. Apoi, seria buna a continuat, iar perechea olandezo-romana a condus chiar si cu 4-0. La acest scor Mayer si Knowle au resit sa-si castige primul serviciu, dar nu a fost suficient. In final, Tecau si Rojer si-au trecut in cont primul set, scor 6-1, dupa un nou break in ultimul game.

Actul secund s-a dovedit a fi mai echilibrat in debut, pana la scorul de 2-1 in favoarea perechii olandezo-romane, cand Tecau si Rojer au reusit break-ul. De atunci, meciul a curs intr-o singura directie. In final, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat si setul doi, scor 6-3.

In turul urmator, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer ii vor intalni pe castigatorii partidei Peralta/Zeballos - Pavic/Venus. Pentru calificarea in runda secunda a turneului, cei doi vor incasa un cec in valoare de 24,500 de dolari si 90 de puncte ATP.