Monica Niculescu a declarat, sambata, ca este bucuroasa ca i-a cerut Saniei Mirza sa joace impreuna la turneul de la New Haven, unde cele doua s-au impus, insa nu vor face pereche si la US Open, unde romanca va evolua alaturi de Vania King, iar indianca va face pereche cu Barbora Strycova, informeaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am intrebat-o pe Sania la Cincinnati, m-am gandit ca poate vrea sa jucam aici. Am fost incantata cand a spus ca vrea. Sunt fericita ca am intrebat-o, mai ales ca am castigat", a declarat Niculescu, conform wtatennis.com.

Sania Mirza a afirmat ca stilul ei de joc se potriveste cu al Monicai Niculescu, astfel ca a existat incredere: "Ne cunoastem de mult timp, nu aveam de gand sa joc in aceasta saptamana, dar cand Monica m-a intrebat, m-am gandit ca putem castiga".

Desi s-au impus la New Haven, cele doua nu vor face pereche si la US Open, unde Sania Mirza va juca alaturi de Barbora Strycova, iar Monica Niculescu cu Vania King. "Sper sa nu fie ultima oara cand joc alaturi de Sania", a mai spus Monica Niculescu.

Niculescu si Mirza au mai jucat impreuna in 2010, cand au ajuns in sferturi la turneul de la Cincinnati.

Sania Mirza este liderul clasamentului WTA de dublu, iar Monica Niculescu se afla pe locul 16.

Perechea Monica Niculescu/Sania Mirza (Romania/India), cap de serie numarul 2, a castigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la New Haven, dupa ce a trecut in finala de perechea Katerina Bondarenko/Chia-Jung Chuang (Ucraina/Taiwan), scor 7-5, 6-4.