Jucatoarele romane Simona Halep si Monica Niculescu (23 WTA la dublu) vor evolua impotriva cuplului Gabriela Dabrowski - Canada (44 WTA la dublu)/Alla Kudriavteva - Rusia (25 WTA la dublu), in primul tur al probei de dublu a turneului de la Montreal. Meciul este programat ultimul pe Terenul 9 si va incepe dupa ora 22:30. Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews.ro.

Simona Halep si Monica NiculescuFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Halep si Niculescu fac pereche in premiera intr-o competitie oficiala. Meciul romancelor se va desfasura pe terenul 9 si va incepe dupa ora 22:30, fiind ultimul de pe aceasta arena. Primul meci programat pe acest teren va incepe la ora 19:30 si se va disputa intre Daria Gavrilova (Australia) si Annika Beck (Germania). In urmatoarea partida, Andreja Klepac (Slovenia) si Katarina Srebotnik (Slovenia) le vor intalni pe italiencele Sara Errani/Roberta Vinci.

In 2016, Halep a mai facut echipa la dublu cu Raluca Olaru, la Doha (Qatar), unde a pierdut in primul tur in fata slovenelor Andreja Klepac si Katarina Srebotnik, scor 7-5, 6-4.

Monica Niculescu vine dupa un titlu castigat saptamana trecuta la Washington, alaturi de belgianca Yanina Wickmayer, dupa ce au trecut de perechea japoneza Shuko Aoyama/Risa Ozaki, scor 6-4, 6-3.

Pe tabloul de simplu, Simona Halep va evolua din turul doi si se va infrunta cu invingatoarea dintre Daria Gavrilova (45 WTA) si Annika Beck (39 WTA), in timp ce Monica Niculescu va debuta in runda inaugurala, impotriva jucatoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.

Turneul de la Montreal este dotat cu premii in valoare de 2.413.663 de dolari si se va desfasura in perioada 25-31 iulie.