Simona Halep se afla la un singur meci distanta de cel de-al 13-lea titlu din cariera, numarul 5 WTA intalnind-o in finala de la "BRD Bucharest Open" pe Anastasija Sevastova, din Letonia, locul 66 WTA si cap de serie numarul 7. Partida va incepe la ora 16:00, va fi in direct pe Digisport 2 si LIVESCORE pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Va fi un meci greu, joaca diferit, un pic mai drept si pe sub minge un pic. Va fi un meci dificil, e finala, orice finala e grea. Sper sa fiu relaxata, sa-mi fac jocul si sa fac un meci frumos pentru public. Sper si imi doresc foarte mult sa castig al doilea turneu aici" - Simona Halep.

"Am mai jucat de cateva ori, este o sportiva puternica. Este intre primele 10 jucatoare din lume, la ce sa te astepti? Nu mai este nimic de spus. Este grozava, a jucat in finale, in turnee de Grand Slam. Va fi dificil sa o inving" - Anastasija Sevastova.

  • Pana la a se califica in finala "BRD Bucharest Open", Sevastova a eliminat doua jucatoare din Romania: Elena Gabriela Ruse si Patricia Maria Tig.
  • Pentru calificarea in finala competitiei bucurestene, Halep va primi 21.400 de dolari si 180 de puncte in ierarhia WTA de simplu.
  • Marea castigatoare a trofeului va incasa un cec in valoare de 43.000 de dolari si 280 de puncte WTA.
  • Simona Halep si Anastasija Sevastova s-au intalnit de patru ori pana in acest moment, scorul fiind 3-1 pentru jucatoarea letona.
  • Finala de la "BRD Bucharest Open" se va disputa duminica, de la ora 16:00, urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LIVESCORE pe HotNews.ro.
  • Pana in acest moment, Simona Halep are 12 titluri in cariera, unul din acestea fiind cucerit la Bucuresti, la editia din 2014.