Jucatoarea de tenis Victoria Azarenka (Belarus, locul 6 WTA) a anuntat vineri ca va deveni mama la sfarsitul anului. Intr-o postare pe pagina de Facebook, Vika afirma ca are de gand sa revina in circuit dupa nastere.

Victoria AzarenkaFoto: wtatennis.com

"In timp ce ma recuperam dupa accidentarea la genunchi suferita la Roland Garros am primit vestea de la doctorul meu ca eu si prietenul meu vom deveni parinti la sfarsitul acestui an. Nu am putea fi mai fericiti si ne simtim binecuvantati ca pornim impreuna in aceasta calatorie pentru a ne construi o familie. Desi imi va lipsi competitia in acest sezon in sportul pe care il iubesc, sunt emotionata pentru tot ceea ce va urma. Am fost inspirata de atatea atlete puternice care revin in top in sportul lor dupa ce au copii si planuiesc sa fac acelasi lucru" scrie Azarenka.

Azarenka are 26 de ani. A fost numarul unu mondial in perioada ianuarie - iunie 2012 si a castigat doua titluri de Mare Slem, ambele la Australian Open (2012 si 2013). In ultimii ani, Azarenka a suferit mai multe accidentari care au tinut-o departe de circuit.

In prezent ocupa locul 6 in clasamentul mondial.