Ion Tiriac a anuntat, sambata, ca licenta turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, competitie gazduita in ultimii 20 de ani de Bucuresti, a fost cedata pentru doi ani capitalei Ungariei, Budapesta, potrivit Mediafax, care citeaza DigiSport.

Ion TiriacFoto: AGERPRES

Initial, se discutase clar ca turneul sa se joace la Marbella, insa in acea perioada in Spania se desfasoara si turneul de la Barcelona.

BRD Nastase Tiriac Trophy este o competitie din categoria ATP 250.

Fostul mare tenismen Ion Tiriac detine licenta turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. El a anuntat de mult timp aceasta mutare: "Infrastructura deficitara ne-a impiedicat pana acum sa aducem turneul la urmatoarea categorie valorica, ATP 500. Arena Progresul nu a mai primit avizul ISU pentru desfasurarea evenimentelor sportive, exista pericol de prabusire a tribunei, dupa cum au spus expertii. Trebuie construita o arena noua. Noi vrem sa ajutam acest sport, dar autoritatile locale trebuie sa intervina, sa sustina tenisul. Arena Progresul a fost construita pe vremea lui Ceausescu, in doar sapte zile. E normal sa nu mai fie de actualitate".