Favorita numarul 6 la turneul de la Roland Garros, Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de Samantha Stosur, insa i-a acuzat pe organizatori pentru conditiile in care s-a jucat ultima parte a meciului cu sportiva din Australia, numarul 24 mondial, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep a declarat, la conferinta de presa dupa meciul pierdut, scor 6-7, 3-6, cu Samantha Stosur in optimile de finala de la French Open, ca nu i s-a parut normal ca partida sa se dispute in conditii de ploaie. Meciul a fost intrerupt de doua ori, din cauza ploii.

"Nu pot comenta despre conditii. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, in opinia mea. Iar sa joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred ca este cam mult. Dar toata lumea a fost in aceeasi situatie, iar cine a fost mai puternic a castigat azi", a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Samantha Stosur.

Simona Halep ii critica dur pe organizatorii turneului de la Paris, spunand ca acestora nu le pasa de jucatori, fiind la un pas de o accidentare grava la spate.

"Nu imi pasa ca am pierdut azi, dar am fost aproape sa ma accidentez la spate, iar asta e o problema mare. Nimanui nu-i pasa de jucatori. Ce sa mai spun? N-am mai spus nimic. Nu m-am simtit in siguranta pe teren. Mingile erau complet imbibate cu apa. In acest conditii, e prea greu sa joci tenis", a mai spus numarul 6 mondial.

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Openul Frantei, dupa ce, anul trecut, a parasit competitia in turul secund, fiind invinsa de Mirjana Lucic Baroni.