In a treia zi de intreceri de la Roland Garros sunt programate meciurile de debut ale altor doua sportive din Romania, Monica Niculescu (30 WTA) si Sorana Carstea (97 WTA). Daca Niculescu si Pauline Parmentier s-au mai intalnit de 3 ori pana acum (2-1 pentru jucatoarea din Franta), pentru Sorana Carstea va fi prima intalnire cu Elina Svitolina (cap de serie numarul 18).

Sorana CarsteaFoto: wtatennis.com

Sorana Carstea (97 WTA) o intalneste marti pe favorita numarul 18, Elina Svitolina. Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana acum. Meciul se joaca pe terenul 4, fiind si ultimul al zilei pe aceasta arena.

Monica Niculescu (30 WTA) joaca impotriva Paulinei Parmentier (95 WTA). Este a patra intalnire dintre cele doua tenismene, scorul general fiind de 2-1 pentru frantuzoaica. Confruntarea se disputa pe arena 3 si este programata dupa alte 4 meciuri, care au loc pe acelasi teren.

Reamintim ca pana acum s-au calificat in turul doi al competitiei Simona Halep si Irina Camelia Begu, in timp ce Alexandra Dulgheru a parasit competitia.