Cap de serie numarul sase, Simona Halep va participa la Roland Garros, competitie unde a disputat finala in 2014. Ilie Nastase stie cum ar putea Simo sa castige trofeul pe "Philippe Chatrier": "Sa se elimine intre ele jucatoarele mari".

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Ce trebuie sa faca Simona? Sa prinda cea mai buna forma in cele doua saptamani de turneu. Asta e insa foarte greu de obtinut. Apoi, sa prinda culoar bun, sa se elimine intre ele jucatoarele mari in primele tururi, iar ea sa aiba astfel un drum lin, ca la Madrid. Acolo nu a avut cine stie ce adversare, sa fim seriosi" - Ilie Nastase, pentru Libertatea.

"E bine ca a pierdut la Roma devreme! Ca sa pregatesti un turneu de Grand Slam iti trebuie 10-12 zile. Daca ar fi fost dupa mine, n-ar trebui sa joace cu doua saptamani inainte sa inceapa Roland Garros-ul", a completat Ilie Nastase pentru Libertatea.

Turneul de la Roland Garros se va disputa in perioada 22 mai - 5 iunie. Romania are trei capi de serie la competitia de la Paris: Simona Halep (6), Irina-Camelia Begu (25) si Monica Niculescu (32).