Simona Halep a ajuns in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, iar urmatorul meci va fi cu Timea Bacsinszky (a zecea favorita), sportiva care a eliminat-o pe Simona de la Miami in acest an. "Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun", a spus Halep.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre victoria cu Knapp

"N-a fost foarte foarte lejer, dar n-a fost nici foarte dificil, adversara mea a fost accidentata o perioada, s-a operat la genunchi si cred ca i-a fost greu sa revina. Totusi, am fost destul de solida, mi-am facut jocul si pot sa spun ca am dominat toata partida" - Simona Halep, pentru Digisport.

Despre cum se simte

"Ma simt bine, sunt sanatoasa, incerc sa ma antrenez cat de mult pot in fiecare zi si sa nu ma gandesc prea mult la rezultate, sa ma gandesc doar ca trebuie sa imi fac jocul si sa fiu cat mai buna pe teren.

Nu sunt lider, nu vreau sa ma gandesc la asta. Sunt o jucatoare normala si incerc sa fac totul cat mai bine. Eu le doresc succes si celorlalte fete. Daca suntem romance, trebuie sa fim cat mai sus, mai ales la turneul acesta", a competat Halep.

Pentru calificarea in optimi, Simona va primi € 59,490 si 120 de puncte in ierarhia WTA.

Timea a castigat ultima intalnire directa cu Simona, sportiva din Elvetia impunandu-se in trei seturi, 4-6, 6-3, 6-2, in sferturile de finala de la Miami.