Favoritul numarul 1 al turneului de la Bucuresti, Bernard Tomic, a fost invitat in studioul BRD Tennis Insider in a treia zi de emisiuni. Tomic, al carui career high este locul 17 in lume, are trei titluri in palmares si revine in circuit dupa o accidentare suferita la Indian Wells. Mai jos, cateva dintre ideile din discutia la care au mai participat invitatii permanenti ai emisiunii, Andrei Pavel, capitanul echipei Romaniei de Cupa Davis, si Luminita Paul.

Ungur si Tomic la BRD Tennis Insider 2016Foto: Colaj foto

"It kind of sucks", a inceput Bernie in forta, referindu-se la vremea care a dat peste cap programul zilei. "Cred ca orasul devine mai frumos atunci cand vremea e calda". Apoi a ras cu Andrei Pavel, pe care l-a gasit la Stejarii, pe teren, in timpul zilei. "Am dat acolo de o fata familiara, ma gandeam, cine-i tipul ala? loveste foarte bine!".

Bernard Tomic despre prima lui participare la BRD Nastase Tiriac Trophy

Adrian Ungur n-a avut un turneu prea reusit la Bucuresti anul acesta, dar continua sa creada in sansele lui de a reveni in Top 100. Poate si pentru ca suntem intr-o epoca in care varsta devine un atu, nu un minus. Conform lui Andrei Pavel, pe care Adi si l-ar dori alaturi de el si la turnee, Ungur "are foarte multe arme, de care uita cateodata".

O discutie faina cu Adrian, care isi mai aduce aminte uneori de "un anume meci" de la Bucuresti, in care a ratat multe mingi de meci. Ii pare rau ca n-a trecut de turul 2 la turneul din Romania, mai ales daca acesta nu se va mai desfasura. Se pregateste acum de sezonul de zgura. Pentru el, anul a inceput totusi cu vesti bune; proaspat revenit dupa accidentare, el a castigat un punct important in Cupa Davis, cu revenire de la 0-2.

Adrian Ungur despre sansele lui de a reveni in Top 100

Citeste si: