Dupa incheierea turneului de la Miami (acolo unde Simona a ajuns pana in sferturile de finala), Simona Halep si Darren Cahill vor lua o pauza in colaborarea lor, antrenorul urmand sa revina alaturi de numarul sase mondial la Masters-ul de la Madrid, din perioada 30 aprilie - 7 mai. Anuntul a fost facut de australian pe contul personal de Twitter.

Simona Halep si Darren CahillFoto: Jimmie48Photography

Pana la finalul lunii aprilie, Cahill si Halep vor intrerupe colaborarea. Astfel, Simona va fi "singura" la meciul de FedCup cu Germania (de weekendul viitor, de la Cluj) si la turneul Premier de la Stuttgart (18-24 aprilie).

Cahill va fi din nou alaturi de Halep cu ocazia turneului Masters de la Madrid, competitie patronata de Ion Tiriac (va avea loc in perioada 30 aprilie - 7 mai).

"Este pe maini bune la Fed Cup, alaturi de colege si de echipa lor. Ne vom vedea in saptamana dinaintea turneului de la Madrid si vom lucra pana la finalul Roland Garros. Poate ca voi veni in Romania dupa turneul de la Roma. Se va satura de mine pana atunci", a fost comentariul lui Darren Cahill pe Twitter.

Unde ar trebui sa joace Simona Halep in urmatoarea perioada:

FedCup: Romania vs Germania, pe 16 si 17 aprilie, in Sala Polivalenta din Cluj.

Turneul WTA de la Stuttgart (Premier), intre 18 si 24 aprilie.

Turneul WTA de la Madrid (Premier Mandatory), intre 30 aprilie si 7 mai

Turneul WTA de la Roma (Premier 5), intre 9 si 15 mai

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros: intre 22 mai si 5 iunie.