Jucatoarea de tenis Caroline Garcia a publicat, miercuri, un raspuns oficial in privinta scandalului declansat de partida cu Irina Begu, castigata de catre Irina in turneul de la Charleston, scor 6-4, 2-6, 7-6 (3), si sustine ca nu a jignit-o pe romanca, anunta Mediafax.

Iata comunicatul oficial publicat de catre Caroline Garcia (22 de ani, locul 44 WTA) pe site-ul oficial si pe contul personal de Twitter:

"As vrea sa vorbesc despre comentariile care au aparut in presa despre mine, dupa meciul de luni cu Irina-Camelia Begu (Romania). Aceste informatii sunt complet false. Am avut intotdeauna respect pentru adversarii mei si fara indoiala ca nu am spus acele cuvinte, nu am jignit, asa cum am fost acuzata. Totodata, alertata de acest zvon fals, WTA a inchis acest caz, dupa cum a si anuntat. Va multumesc!"

Women's Tennis Association (WTA) a reactionat, marti seara, in cazul scandalului declansat de partida dintre Irina Begu si Caroline Garcia, si a precizat ca nu a gasit probe impotriva frantuzoaicei. ''Cel mai inalt nivel de comportament profesional pe terenul de tenis e extrem de important pentru WTA si orice mai prejos e inacceptabil. Dupa investigatii amanuntite, nu am gasit nicio dovada in suportul acestor acuzatii. Cazul este inchis", se arata in scurtul comunicat publicat de WTA.

Tenismena Irina Begu (locul 33 WTA) a precizat, marti seara, pe o platforma de socializare, ca nu a auzit nicio jignire la adresa ei din partea frantuzoaicei Caroline Garcia, in timpul meciului din turul 1 al turneului de la Charleston, SUA. "Personal eu nu am auzit acest lucru si nici nu am vazut vreo inregistrare care sa certifice acest lucru. Daca aceste declaratii au fost facute, cu siguranta WTA va analiza situatia si va lua masurile corespunzatoare. Fiind inca in timpul turneului, toata atentia mea se indreapta catre tenis (antrenamente, recuperare, meciuri), as dori sa ma concentrez pe activitatea mea si sa las deoparte alte lucruri care ma pot influenta in sens negativ", a scris Irina Begu, pe contul personal de Facebook.