Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, a anuntat numele sportivelor pe care va conta la meciul de Fed Cup cu Germania. Disputa va avea loc pe 16 si 17 aprilie 2016, in "Sala Polivalenta" din Cluj-Napoca.

Echipa de FedCup a RomanieiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru intalnirea cu Germania reuneste cele mai in forma jucatoare ale momentului. Simona, Irina, Monica si Alexandra sunt bucuroase si mandre sa reprezinte din nou culorile Romaniei, impotriva unei echipe puternice. Formam o echipa omogena, echilibrata si optimista, pregatita sa lupte pentru a ramane in Grupa Mondiala.

Intalnirea va fi cu siguranta una foarte disputata, Germania fiind o echipa solida, dar credem in sansa noastra si in devotamentul fetelor. Multumim fanilor ca sunt alaturi de echipa Romaniei si ii asteptam cu drag la Cluj din nou, unde ne-am simtit foarte bine in februarie" - Alina Tecsor, pentru pentru site-ul FRT.

Echipa Romaniei: Simona HALEP (locul 6 WTA), Monica NICULESCU (32 WTA), Irina BEGU (34 WTA) si Alexandra DULGHERU (97 WTA).

Echipa Germaniei: Angelique Kerber (2WTA), Andrea Petkovic (28 WTA), Annika Beck (40 WTA) si Julia Goerges (58 WTA). Capitan-nejucator: Barbara Rittner.

Meciul cu Germania conteaza pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup by BNP PARIBAS.

"Fetele impreuna cu Alina (n.r. capitanul nejucator Alina Tecsor) au decis sa jucam acest meci cu Germania pe zgura. Consider si eu ca zgura este mai avantajoasa pentru noi, mai ales ca numarul 1 al adversarelor noastre, Kerber, a castigat titlul sau de Mare Slam pe hard. Dar repet, decizia de a juca de aceasta data pe zgura (n.r. cu Cehia s-a jucat pe hard) apartine fetelor si capitanului" - George Cosac, presedintele FRT, pentru Agerpres.