Suriza de proportii in optimi la Miami unde Serena Williams a fost eliminata de Svetlana Kuznetova in trei seturi, scor 6-7; 6-1; 6-2.

Serena WilliamsFoto: ausopen.com

Este jucatoarea numarul 1 a lumii intr-o scadere de forma? Infrangerea categorica din aceasta seara, dar si finala pierduta la Indian Welles in fata Victorie Azarenka par sa indice acest lucu.

Tot luni, poloneza A Radwanska a fost eliminata de Bacsinszky T. (Sui), scor 2-1.

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile turneului WTA de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Heather Watson (locul 69 WTA). Cu toate ca nu a prins o zi fantastica, Simona a stiut cand si cum sa apese pe acceleratie, astfel incat britanica sa nu ii dea prea mari batai de cap. Partida a durat o ora si 29 de minute. Pentru un loc in semifinalele competitiei, Halep va lupta cu Timea Bacsinszky (20 WTA), sportiva din Elvetia invingand-o surprinzator pe Agnieszka Radwanska (locul 2 WTA).

Monica Niculescu a fost invinsa de britanica Johanna Konta, cu 6-2, 6-2, luni, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, potrivit Agerpres.

Nici Irina Begu nu a avut o prestatie buna in fata americancei Madison Keys (22 WTA), fiind invinsa cu 6-3, 6-1.

Niculescu (28 ani, 33 WTA), cap de serie numarul 32, a cedat dupa o ora si 21 minute de joc in fata unei jucatoare mai bine clasate. Konta (26 WTA), cap de serie numarul 24, si-a luat astfel revansa dupa ce Monica a intrecut-o anul trecut, in sferturi la Nottingham, cu 6-2, 2-6, 6-2.

  • UPDATE V. Azarenka- G. Muguruza 7-6(8-6); 7-6 (7-4). Cea mai echilibrata partida a zilei
  • UPDATE E. Makarova- E. Svitolina 6-1; 6-4